Kathy Van Looy begon op aanraden van haar rugspecialist met pilates en essentrics, nadat ze een dubbele rughernia opliep door het hardlopen. Eens ze extra ging focussen op Essentrics™  en Classical Pilates, ontdekte ze dat haar rugpijn drastisch verminderde, ze een stuk leniger werd, mooie lange spieren ontwikkelde én beter rechtop ging lopen. Bovendien voelde ze zich ook mentaal veel beter.

Dit alles inspireerde haar om haar passie te volgen: een eigen boutique studio beginnen om andere mensen te helpen zich sterker en zelfverzekerder te laten voelen. Kathy genoot haar Essentrics opleidingen bij Essentrics™ Europe in Nederland. Haar opleidingen pilates volgde ze bij Peak Pilates®, één van de meest toonaangevende instituten wereldwijd waar het klassieke Pilates-systeem wordt onderwezen. Voor ze The KAY opstartte gaf ze les in The Brick in Antwerpen.


Het team van The Kay breidde ondertussen uit met instructors Ann Verlinden en Line Mariën. Ann volgde haar opleidingen in Bali en Indië. Ze houdt net zoals Kathy enorm van de oneindige mogelijkheden die de reformer biedt, dus geen enkele les is dezelfde. Line volgde op haar beurt de opleiding van Peak Pilates® en houdt ervan klanten uit de dagen het beste van zichzelf te geven om maximaal resultaat te behalen.

meer info of vragen?
Over the kay