Ik wil starten met reformer pilates. Welke les boek ik best?

Boek eerst de Start to Reformerles. Tijdens deze les maak je kennis met de reformer, leer je de basisbewegingen en werk je aan je controle en beheersing. Na 1 tot 3 lessen kan je overgaan naar de Stretch & Restore lessen, en daarna naar de Power Reformerlessen.

 

Ik wil starten met pilates maar ik heb nul ervaring en ben niet echt in shape. Welke les volgt ik dan?

Begin met de pilates matlessen. Deze is voor alle niveaus. Tijdens deze lessen ga je de basisprincipes van pilates aangeleerd krijgen, en leer je controle hebben over je spieren. Je zal zien dat je met een paar lessen al heel wat vooruitgang kan boeken.  

 

Ik heb heel snel last van allerlei kwaaltjes/blessures maar ik wil toch bewegen. Welke les volg ik dan best?

De essentrics les focust vooral op stretching en het verlengen en versterken van de spieren, alsook het tegengaan van rugpijn en een betere houding. Dus die les is misschien wel iets voor jou.

Wil je graag de reformer lessen volgen, dan boek je eerst de Start to Reformer. Nadien kan je instappen in de Stretch & Restore Reformer. Deze les is intermediate niveau specifiek voor mensen die een les tegen een lager tempo willen volgen, en/of die herstellende zijn van een blessure. De les bestaat uit langzame, gerichte bewegingen die zijn ontworpen om je flexibiliteit, balans en houding te verbeteren en spiermassa op te bouwen, en helpen je om blessures te voorkomen, en stress te verlichten.

 

Hoe boek ik een les?

Dat kan via de knop “Boek een les” bovenaan de website. Maar het makkelijkst is de app te downloaden in de app store (zoek even onder The Kay Schilde).

 

Wat moet ik aandoen?

Een nauwaansluitende broek (legging bvb) en T-shirt/top. Tijdens de reformerlessen zijn antislipkousen verplicht. Die kan je makkelijk bij ons aankopen.

 

Hoeveel kosten de lessen?

De prijzen kan je terugvinden onderaan de website, onder “prijzen”. Er zijn ook lidmaatschappen, deze komen een stuk goedkoper uit maar zijn voor een jaar.

 

Kan ik mijn ingeboekte les annuleren?

Planningen zijn niet altijd voorspelbaar, vandaar ons flexibel boekingssysteem. Kosteloos annuleren kan tot 24u voor aanvang van de les. Ook langs ons kant kunnen we lessen annuleren, door ziekte of iets heel onverwacht maar ook door een mindere opkomst die dag. Wij annuleren matlessen/essentricslessen bij minder dan 4 deelnemers, en reformerlessen bij minder dan 3 deelnemers.

​Jullie kunnen jullie lessen gewoon herboeken op een ander moment na annulatie.

Aankopen eerder betaald voor om het even welke les, worden in geen geval terugbetaald. Ze kunnen wel worden omgezet naar een andere service of doorgegeven aan derden. Hoe we dit doen bespreken we samen. 
​Alvast bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Kan ik ook cash betalen?

Ja dat kan zeker, mits een mailtje naar Kathy via hello@thekay.be

Kan ik een factuur krijgen op mijn vennootschap?

Indien je een factuur wenst op je vennootschap, mail je best eerst even naar Kathy via hello@thekay.be.